Aurul de pe disc este din nou 888sport Harting, dar Christoph. Bolt și-a câștigat fuga

Amintiți-vă de Londra? Acum patru ani, Robert 888sport Harting a așteptat ultima încercare a adversarului său, apoi a răcnit, a alergat la standuri și a rupt deschis tricoul. Disco-ul german a sărbătorit medalia de aur olimpică.

Acum, fratele său mai mic, Christoph, la imitat 888sport în Rio, aruncând favoritul polonez Piotr Malachowski într-un sfârșit palpitant.

Cu o performanță de 68,37 metri, și-a îmbunătățit recordul personal cu trei decimetri și a învins campionul mondial și liderul campionatului european de la primul. La atacul 888sport lui Harting, Polák nu mai putea răspunde la încercarea finală.

AS BRATER.Christoph Harting a câștigat aurul olimpic pe disc. Un alt german Daniel Jasinski a câștigat medalia de bronz, cu ultima sa aruncare la 888sport podium.

, a terminat al patrulea la Campionatul European de la Amsterdam cu o lună în urmă, dar în Rio a ieșit perfect din umbra fratelui său. Campionul de aur și campionul mondial triplu, tulburați de problemele de sănătate din ultimii ani, au căzut deja în afara calificărilor. Cinci ani mai tineri frate în finală a urmat senzațional victoria de la Londra, chiar dacă Robert nu a crezut într-un astfel 888sport de succes.Nu există nici o modalitate de a bate Malachowski “, a declarat Robert Harting într-un interviu televizat înaintea concursului. Fratele care a sosit la Rio ca o pereche de mese din acest an nu a fost în minte, chiar dacă nu arăta așa de mult. Favoritul polonez a ocupat prima poziție cu prima aruncare de 67,32 metri, iar când sa îmbunătățit la 67,55 în a treia serie, se pare că a fost decisă.

Cu toate acestea, finalele 888sport au crescut în ultima serie. Estonianul Martin 888sport pariuri online Romania Kupper a declarat pentru prima oară că a primit o medalie de 66,58, dar Jasinski (67,05) la depășit, iar apoi a apărut un moment mare și o sărbătoare de aur a lui Harting.

“Numele Harting este bine cunoscut. Cineva este un extrovert și îi place să facă un spectacol, cineva este un introvertit.Nu sunt un showman “, a declarat Harting Jr. după triumful său la o conferință de presă. “Sunt campion olimpic și vreau să sărbător cu cei dragi. Două ore după ce am câștigat, nu i-am văzut încă, și nu mă simt bine fără ele “, a spus el, cu răbdare să răspundă la 888sport întrebări. a terminat conferința de presă.

Fratele de cinci ori mai mic 888sport al campionului său mondial de trei ori sa felicitat pe twitter. “E o schimbare generationala, fratele mic. Sunt foarte fericit pentru tine “, a scris un atlet mai faimos în contul său, care, pe lângă performanțe mari, a devenit faimos pentru a-și rupe tricoul după fiecare mare succes.Apariția sa în Rio a fost afectată de rănirea din spate pe care o provocase 888sport atunci când a încercat să oprească lumina din patul lui.

Cehii se încadrează în heptatlon, Bolt a concurat pentru prima dată. Ziua a șaptea continuă cu ultima zi, dar sportivii cehi nu se descurcă bine. Kateřina Cachová a scăzut la 20 după un salt lung.locul și Eliška Klučinová este 888sport un punct în spatele ei după disciplina a cincea.

Cach nu a reușit să depășească limita de șase metri (591 cm) în depărtare și are 4495 de puncte, Klucinova a rămas, de asemenea, în spatele ei 608. Belgian Nafissatou Thiam a revenit la început 658 cm a fost cel mai bun mijloc de deplasare în concurs și a marcat deja a treia victorie parțială 888sport pe înălțimea și așternutul mingii. Suma de 5018 de puncte conduce cu doar cinci în fața avocatului britanic de apărare Jessica Ennis-Hill. Pentru prima dată, cel mai vizionat om al jocului, Usain Bolt, a fost prezentat la stadionul olimpic de la Rio.Fenomenul jamaican și-a început călătoria pentru a apăra prima din 888sport cele trei titluri mutându-se fără probleme în semifinalele sutelor.

El a câștigat cursa în 10.07, dar cel mai rapid 888sport om din prima rundă a fost rivalul său american Justin Gatlin cu un timp de 10.01.