Bet365 online fogadóirodák

Posted on Posted inBet365

A nap utolsó golyóját az öv hosszú úton forgatta. Alastair Cook, 59 gondos önmegtagadás után, a Ravindra Jadeja-val ellentétes irányba tolta át a vonalat, és 54-es volt. Így egy ötletes ülésen ragyogó, passzív válasz, vagyis 405 futás – mindkettő Bet365 online fogadóirodák történelmi lenne. – ennyire csökkent.

Addig Angliában, aki annyira keményen küzdött, hogy a második estén az önpusztító munkamenet megtörtént, komoly fejfájást okozott Virat Kohli és emberei számára. Egy másik Bet365 próbálkozó krikett napján India nyolc további wickets-et igényelt a győzelemért; Anglia sokkal kevésbé valószínű, hogy 319 fut a nyereményhez. India v Anglia, a második teszt: a 4. nap – ahogy ez történt. További információ

Jelenleg egy új barométer van a frusztráció Bet365 szintjeiről.A múltban valamilyen általános zavart okozhatott volna a munkatársakkal, a bírókkal, a labdával, a pályával, majd általában az életével. De a 21. században a döntési felülvizsgálati rendszer használata néha jelzi a középen lelépők hangulatát. Angliában. Ekkor a turisták 69-en futottak a táblán, így a győzelem célpontja alig volt a látóhatáron, de nem vesztették el wicketset. a labda megfordult és elvette a padot; A batsmenek látták, Bet365 hogy felfedezzék Indiát.Nem volt a sorozat legrosszabb áttekintése hosszú krétával, de Cook megkönnyebbülésének eredménye két vörös és egy narancssárga volt.

Következő Ravi Ashwin fölé meghajolt és Cook előrehajolt; az lbw fellebbezést elutasították, miután Ashwin megkapta az utat, és a felülvizsgálatot kérték. Ismét szűk volt, de a bíró eredeti határozatát elfogadta. Itt az indiánok megpróbálták a Bet365 rendszert egy DRS-t ellopni, annak ellenére, hogy a rendszer eredeti célja mindig az volt, hogy kijavítsa a bíró hibáját. Ez volt az indiai csalódottság mértéke, ami megnőhet, mivel a 81-es év végéig nem állnak rendelkezésükre több értékelés. Lehet, hogy több segítséget is várnak a pályán.A labda nem fordult el annyira, mint a várt; ez a leginkább fenyegető ugrások egyenetlensége. Annak ellenére, hogy Anglia nyitó párja kitartása és Bet365 képessége legalább az idősek számára megdöbbentő volt, szemben a több ezer iskoláséval, akik a 22 000-es tömegből álltak. ami sajnos meghosszabbíthatja a Baby Boycott címkéket. Kényelmének és egyszerű technikájának csodálatra és egy kicsit félelemre van szüksége. Hány más, a 21. század 19 éves korosztálya elviselheti az előrehaladást két futamidőnként? Végül Ashwinnek való gonosz kézbesítéssel legyőzte. Egy jó hosszúságú golyó rángatózott és megütötte a bokáját – nincs Bet365 szükség véleményre. Aztán Cook az utolsó erőfeszítés után tévedett.Még így is a játék még mindig mélyen az utolsó napig vezethetett.

De Kohli számára vasárnap is komolyan zavarban lehetett, amikor India 98-ra folytatta a játékot. Már ebben a sorozatban megduplázta a tesztet Angliával szemben. A Stuart Broad elleni korai borítómeghajtó úgy tűnt, mintha a bolygón a legmegbízhatatlanabb pályát vette volna fel. nyilvánvalóan halandó, különösen azért, mert Broad csinálta a Bobby Ewing Bet365 benyomásait. Egy pillanatig jó volt a sorozatból, de most visszatért a képernyőkhöz, ami mindenféle pusztítást okozott a körülötte lévőknek.

Ajinkya Rahane felemelkedett, és először csúszott; Ashwin Johnny Bairstowhoz fordult, a Broad pedig nyolc egymást követő futamot dobott a mérkőzés legmelegebb napján.Feltételezzük, hogy a Broad a szombati Mohali-teszt nem indulója, de ezt követően kevés buts van.

Most már nem kétséges, hogy Adil Rashid helyén van, ami ritkán fordult elő a múltban. Hosszú szünetben négy wicket vett. Saha, az aszályos aszály, Rashid Bet365 googlyját és lbw-jét legyőzte, de az elbocsátás, amely hosszabb ideig marad az elmében, Kohlié volt. Az indiai kapitány széles lábtörésen és szélein vezetett, és Ben Stokes először csúszott le, mint egy régi kapus, aki tudja, hogy a Day of the Day kamerák a városban vannak.Lenyűgöző fogás és kiváló volt, bár a labda nem mozdult az irányába olyan gyorsan, mint a Moeen Ali által előidézett esélyek az első bajnokságban. Anglia Haseeb Hameed ismét bizonyítja, hogy ő egy teszt természetes | Ali Martin Bővebben

Jadeja és Umesh Yadav mindketten lemorzsolódtak a lábtörőre, az Bet365 előbbiek a középpálya határain, az utóbbiak Bairstow hónaljában, és onnan a biztonságos kesztyűiben.

< p> De az utolsó pár meghiúsította Angliát. A nagy, barátságos Jayant Yadav nyugodtan harcolt második alkalommal a meccsen, míg Mohammed Shami bajnoksága keveréke volt a buja hintáknak és a mókás védelemnek, amíg Moeen egyetlen napját sem tudta megérinteni, és a batsman éberen csattant.Abban az időben a 42-es utolsó-wicket partnerség Bet365 hatása nem tűnt nagyszerűnek, mivel a pálya annyi trükköt játszott. A játék végére ezek a 42 futás nagyon fontosnak bizonyult.